Tişe neagă acuzaţiile de la Beliş: "Nu am paznic la nici o cabană. Am aprobat și susțin interzicerea ambarcațiunilor poluante"

Tişe neagă acuzaţiile de la Beliş: "Nu am paznic la nici o cabană. Am aprobat și susțin interzicerea ambarcațiunilor poluante"
Alin Tişe | Foto: facebook.com/AlinTise

Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj, neagă acuzaţiile potrivit cărora presupusul paznic al cabanei sale s-ar plimba la Beliş cu barca cu motor, după ce acestea au fost interzise pe lac. Acuzaţiile au fost făcute de un clujean, pe Facebook, şi preluate de mass media. Ulterior, postarea a fost ştearsă, iar clujeanul s-a deovid că are o barcă cu motor de vânzare de unde posibila supărare.

''Pentru a lămuri o aberație apărută în presă azi:
1. Am aprobat și susțin interzicerea ambarcațiunilor poluante pe lacurile Beliș și Tarnița.
2. Nu îmi bat joc de oameni și de propriul regulament.
3. Eu l-am făcut și eu îl voi aplica întocmai.
3. Nu am paznic la nici o cabană.
4. Nu știu cine este acel domn “Ilie” și nici nu cunosc aceste persoane.
5.Nu dețin nici o mașină Audi A8 cu numere TSE.
6. Navigația poluantă este interzisă pentru orice Ilie, Petrică sau Ghiță.
7. Jurnalistul, în loc să preia aberații de pe facebook, putea să mă sune și lămuream aceste chestiuni.
Pot accepta că am multe pacate ca politician, dar niciodată nu îmi voi bate joc de oameni și de propriul meu regulament, muncit personal două luni și aprobat apoi!'', a scris Tişe pe Facebook. 

Navigația cu motoare poluante pe lacurile Tarnița și Beliș a fost interzisă prin ordin de ministru, dar trebuie ca actul să apară în Monitorul Oficial pentru a putea fi aplicat. 

Comenteaza