Țepar cu apartamente la Untold, reținut la Cluj! I-a ușurat pe festivalieri de 7.000 de euro

Țepar cu apartamente la Untold, reținut la Cluj! I-a ușurat pe festivalieri de 7.000 de euro
Untold 2019: Day one | Foto: Untold

Un bărbat care a înșelat mai multe persoane cu apartamente de închiriat în Cluj-Napoca în perioada Festivalului Untold 2019 a fost reținut de polițiști. 

La data de 11 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca au identificat şi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din Cluj-Napoca. Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune (21 de acte materiale), faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

"Bărbatul este bănuit că în perioada 27 ianuarie  – 24 iunie, folosind anunţuri prin internet privind închirierea unor apartamente cu ocazia Festivalului Untold 2019, a indus în eroare mai multe persoane de la care a încasat diverse sume de bani, promiţându-le închirierea unor apartamente în perioada festivalului.

La momentul în care părţile vătămate s-au prezentat la adresa respectivă, folosindu-se de diferite pretexte mincinoase, bărbatul nu le-a mai pus la dispoziţie apartamentele", transmite Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Prejudiciul cauzat de acesta se ridică la suma 30.551 de lei şi 550 de euro şi nu a fost recuperat. La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Comenteaza