Tentativă de omor în judeţul Cluj / Agresoarea e liberă

Tentativă de omor în judeţul Cluj / Agresoarea e liberă

După o tăcere de 3 zile, Poliţia Cluj informează că un incident petrecut în seara de luni, 18 martie, în localitatea Negreni din judeţul Cluj, a fost încadrat la tentativă de omor.

Incidentul s-a petrecut luni seara, într-o familie de rromi, a transmis infohuedin.ro. Nu se cunoaşte motivul de la care a izbucnit conflictul în urma căruia un bărbat a fost înjunghiat de concubina sa, însă plăgile pe care aceasta i le-a provocat i-au pus viaţa în pericol, lucru stabilit de medici după ce bărbatul a fost transportat la spital.

Tocmai de aceea s-a schimbat incadrarea dosarului de cercetare, de la violenţă în familie, la tentativă de omor. Agresoarea, o femeie de 28 de ani, este liberă aflându-se sub control judiciar pentru 60 de zile. 

"La data de 18 martie a c, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au demarat cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie în modalitatea loviri sau alte violențe.

În cursul zilei de azi, 19 martie a.c, în urma probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus schimbarea infracțiunii, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie sub forma tentativei de omor. De asemenea, au fost extinse cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările au fost demarate la data de 18 martie a.c., iar din primele verificări s-a constatat că în seara zilei de 18 martie a.c., în comuna Negreni, un bărbat ar fi suferit leziuni la nivelul abdomenului și umărului, care ar fi fost produse cu un obiect tăietor-înțepător.

Totodată, cercetările preliminare au condus la stabilirea faptului că leziunile ar fi fost produse în urma unor discuții în contradictoriu din acesta și o femeie de 28 de ani, în cadrul stării conflictuale cei doi agresându-se reciproc.

Femeia a fost prezentată instanței, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Investigațiile sunt continuate, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul", a transmis IPJ Cluj în dimineaţa zilei de 21 martie. 

Comenteaza