Tată violator, dat în urmărire națională! HALUCINANT ce povestește fiica de 14 ani despre ce i-a făcut propriul tată, inclusiv în locuri publice

Tată violator, dat în urmărire națională! HALUCINANT ce povestește fiica de 14 ani despre ce i-a făcut propriul tată, inclusiv în locuri publice

Un bărbat este dat în urmărire națională pentru că este acuzat că și-a violat fiica de mai multe ori, inclusiv în locuri publice.

Copila de doar 14 ani și-a făcut curaj, luna trecută, și i-a povestit mamei sale prin ce a trecut, scrie bizi.ro. Polițiștii ar fi stabilit că individul ar fi întreținut relații intime cu fiica sa împotriva voinței sale în repetate rânduri, chiar și în locuri publice.

„În vara anului 2021 și în perioada septembrie 2022 – februarie 2024, inculpatul de gen masculin, tatăl persoanei vătămate minore, în timp ce se afla cu cea din urmă în diferite locuri din mun. Iași, dar și pe raza aceluiași județ, chiar și în locuri publice, ar fi constrâns-o să îi efectueze, dar și să suporte mai multe acte sexuale orale. În continuare, în perioada februarie 2023-februarie 2024, ar fi supus-o la mai multe acte sexuale anale, un astfel de act având loc și în luna iunie 2022, în timpul unei vacanțe petrecute în afara țării. S-a mai reținut în actul de inculpare faptul că în luna decembrie 2023 ar fi încercat să întrețină un raport sexual cu persoana vătămată, acțiune care nu a fost consumată, deoarece persoana vătămată acuza dureri foarte mari”, a mai precizat procurorul, potrivit sursei citate.

Ultima dată, individul a violat-o pe fiica sa la sfârșitul lunii ianuarie. Detalii AICI

Comenteaza