Târgul Produs de Cluj ajunge în Bucovina

Târgul Produs de Cluj ajunge în Bucovina

Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu instituția similară din Suceava, organizează Târgul Produs de Cluj și Bucovina. Manifestarea expozițională se desfășoară până duminică, 16 octombrie, în parcarea Iulius Mall Suceava.

„Proiectul nostru de sprijinire a micilor întreprinzători locali, derulat prin intermediul Asociației Produs de Cluj, ajunge, din nou, la Suceava. Este o nouă filă a colaborării dintre administrațiile județelor Cluj și Suceava, una menită a prezenta în inima Bucovinei realizările partenerilor noștri ardeleni. În același timp, expozanții clujeni și suceveni au prilejul de a întări relațiile existente și de a pune bazele unor viitoare colaborări de afaceri”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

La Târgul Produs de Cluj și Bucovina de la Suceava participă 20 de artizani și producători clujeni. Ei oferă publicului vizitator costume populare și podoabe tradiționale, jucării, cosmetice bio și articole din lavandă. Producătorii ardeleni se prezintă cu preparate alimentare tradiționale din carne și lapte, miere de albine, uleiuri presate la rece, turtă dulce și ciocolată de casă.

Evenimentul de la Suceava este derulat de Asociațiile Produs de Cluj și Produs de Bucovina. Acest târg destinat micilor întreprinzători păstrători ai tradițiilor culinare și meșteșugărești specifice satului românesc este al treilea organizat în comun de cele două Asociații.

Comenteaza