Tânără de 34 de ani din Turda, găsită fără suflare pe plaja din Mamaia Nord. A fost cunoscută ca DJ Lalla

Tânără de 34 de ani din Turda, găsită fără suflare pe plaja din Mamaia Nord. A fost cunoscută ca DJ Lalla
| Foto: Facebook / Laura Roșca

O femeie de 34 de ani, identificată ca Laura Roșca din Turda, cunoscută ca DJ Lalla, a fost găsită, joi, decedată pe plaja din Mamaia Nord, de câțiva turiști aflați la plimbare.

Câțiva turiști au găsit o tânără moartă, joi, 28 septembrie, pe o plajă din staţiunea Mamaia, aproape de apa mării. Se presupune că aceasta s-a înecat, conform Agerpres. 
 
“În jurul orei 10.20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Persoanele care au găsit cadavrul au alertat salvamarii din zonă.

Laura Claudia Roșca a fost identificată după tatuaje, potrivit Adevărul. Tânăra din Turda era îmbrăcată când a fost găsită într-un tricou de înot și slip, se presupune că a murit înecată. Nu s-au găsit urme de violență asupra ei. Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt în derulare.

Condoleanțe familiei.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza