Vlad Pascu, eliberat de polițiști în noaptea tragediei de la 2 Mai deoarece chefuia alături copiii unor oameni importanți din Constanța

Vlad Pascu, eliberat de polițiști în noaptea tragediei de la 2 Mai deoarece chefuia alături copiii unor oameni importanți din Constanța
| Foto: https://www.euronews.ro

Apar noi dezvăluiri despre petrecerea cu droguri la care a participat Vlad Pascu, cel care a provocat tragedia din 2 Mai, în care şi-au pierdut viaţa 2 tineri.

Vlad Pascu ar fi participat, în noaptea în care a ucis doi tineri, la o petrecere alături de copii ai unor persoane importante din județul Constanța, susține Cosmin Andreica, președintele sindicatului polițiștilor EUROPOL.

Faptul că Pascu a chefuit cu nişte tineri care au părinţi "sus-puşi" în Constanţa ar fi chiar explicația pentru care, deși a fost oprit de polițiști, i s-a dat drumul.

„Dacă vorbim de legături cu unele personaje, este interesant cum s-a trecut foarte repede peste momentul de după eliberarea din container, după acea oră și jumătate, respectiv momentul în care a participat la acea petrecere.

La acea petrecere înțeleg că, la fel, în primul rând din declarațiile domnului Glugă, fostul inspector șef, se consumaseră droguri. Vorbea despre nouă persoane care au fost conduse la sediul poliției. N-a mai întrebat nimeni de acele persoane, cine sunt.

Din datele pe care le-am primit de la oamenii din Vama Veche, înțelegem că participanții erau tineri din județul Constanța. Deci erau copiii unor persoane cu poziții sociale și politice în județul Constanța (...).

Am primit informații de la oameni ai locului care văd lucruri de ani de zile și de fiecare dată când apare câte un astfel de incident simt nevoia să spună aceste lucruri”, a afirmat Andreica, invitat la emisiunea În Fața Ta de la Digi 24.

Comenteaza