Tânăr prins conducând fără permis a dat o spargere la nici o săptămână după

Tânăr prins conducând fără permis a dat o spargere la nici o săptămână după
Un clujean de 20 de ani a fost arestat preventiv de poliţiştii clujeni, după ce a dat o spargere la mai puţin de o săptămână după ce a fost prins conducând fără permis.

Tânărul a intrat în vizorul poliţiştilor la data de 26 septembrie, când aceştia l-au prins, în jurul orei 01:48, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Mănăstur fără a poseda permis de conducere.

În plus, cu ocazia cercetărilor efectuate,  poliţiştii au descoperit că în timpul nopţii de miercuri, 1 octombrie, acesta ar fi pătruns împreună cu mai multe persoane în sediul unei firme din Cluj, din interior căruia ar fi sustras 5 drujbe, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 lei.

Astfel, "în data de 02.10.2014, prin ordonanţa procurorului s-a dispus extinderea urmăririi penale şi continuarea acesteia faţă de tânărul de 20 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal", au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

În aceeaşi zi, acesta a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Cluj-Napoca, iar instanţa a dispus faţă de aceta luarea măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Cercetările vor fi continuate de către poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet.

Comenteaza