Spargere cu peripeții la o spălătorie din Dej. Hoțul, care a crezut că se va îmbogăți, a fost urmărit de ghinion

Spargere cu peripeții la o spălătorie din Dej. Hoțul, care a crezut că se va îmbogăți, a fost urmărit de ghinion
| Foto: dejeanul.ro

Un hot care a a vrut să se îmbogățească, sâmbătă, spărgând o spălătorie auto din Dej  a fost urmarit de ghinion.

 “Operatiunea speciala” a barbatului a inceput cat se poate de dur, cu o cazatura pe gheata, iar totul s-a incheiat cu profit aproape zero, pentru ca administratorul spalatoriei golise de cu seara casetele de bani. Hotul a ajuns pe mana politistilor.

Totul s-a intamplat in aceasta dimineata, in jurul orei 05:00. Tanarul a ajuns in spalatoria auto de pe strada Bistritei cu gandul de a da marea lovitura.

Leganandu-se pe picioare din cauza alcoolului, individul a studiat prima data terenul. A zarit caseta metalica in care clientii spalatoriei introduc banii, dar nu s-a gandit ca va intampina adevarate probleme cu echilibrul si aderenta, sa parcurga cei cativa metri pana la ea. O pata de gheata pe asfalt i-a venit de hac, si in doar o clipa, hotul a fost la pamant.

A ramas lat timp de cateva secunde, iar cand s-a dezmeticit, a mers direct la caseta de bani. A observat ca locul este impanzit de camere de supraveghere. Cu capul plecat si facandu-si semnul crucii, a iesit din cadru dar s-a intors cu un lemn, miscand camera de supraveghere in sus.

Fara sa stie ca este filmat in continuare, a distrus caseta metalica unde spera sa gaseasca banii, dar a avut ghinionul sa se aleaga cu mai putin de 50 lei. In fiecare seara, administratorul spalatoriei colecteaza banii, tocmai pentru a fi evitate situatii ca acestea.

Hotul a fost identificat, fiind vorba despre un tanar in varsta de 20 de ani din comuna Bobalna, cu antecedente penale. A fost retinut pentru 24 de ore, iar maine urmeaza sa fie prezentat in fata unui judecator cu propunere de arestare preventiva, potrivit dejeanul.ro.

Comenteaza