Foto Tânăr MORT în pădurea din Florești

Un tânăr de 23 de ani din Florești a fost găsit fără suflare, într-o zonă împădurită a comunei clujene. Polițiștii fac cercetări, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă. 

În după-amiaza, de duminică, 9 octombrie, în jurul orei 14.20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre accidentarea unui bărbat, care se deplasa cu un atelaj hipo, într-o zonă împădurită din localitatea Florești.

Din primele verificări efectuate la locul evenimentului rezultă că tânărul, în vârstă de 23 de ani, din comuna Florești s-ar fi accidentat după ce ar fi căzut din atelajul hipo, echipajul medical declarând decesul acestuia, au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 

După ce au fost dislocate echipaje SMURD la fața locului unde a fost găsit tânărul, medicii au constatat că acesta avea leziuni incompatibile cu viața, au precizat reprezentanţii ISU Cluj. 

"În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc incidentul", se mai arată în comunicatul de presă al IPJ Cluj. 

Sursa foto: grupul de Facebook - Trăiesc în Floreşti Cluj

Comenteaza