Tânăr din Cluj reținut de polițiști. A tăbărât pe mașina unei femei și a distrus-o

Tânăr din Cluj reținut de polițiști. A tăbărât pe mașina unei femei și a distrus-o

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Apahida, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a distrus o mașină și a făcut scandal.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut pentru o perioadă de 24 de ore un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Apahida, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit polițiștilor, la data de 23 iunie a.c., în jurul orei 17.40, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, având asupra sa un obiect tăietor, distruge un autoturism aflat parcat pe o stradă din Apahida.

Deplasați la fața locului, aceștia au stabilit faptul că tânărul de 26 de ani, a creat pagube autoturismului parcat, aparținând unei femei de 31 de ani, atât prin lovirea cu un obiect tăietor, cât și prin escaladarea acestuia. Pe lângă zgomotul produs de loviturile aplicate, tânărul a adresat injurii unui bărbat care i-ar fi atras atenția, tulburând astfel liniștea publică.

În cauză, sunt desfășurate în continuare activități specifice de cercetare, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Comenteaza