Tânăr „dealer” prins cu droguri în județul Cluj. A fost arestat

Tânăr „dealer” prins cu droguri în județul Cluj. A fost arestat
| Foto: IPJ Cluj
Tânăr „dealer” prins cu droguri în județul Cluj. A fost arestat
Tânăr „dealer” prins cu droguri în județul Cluj. A fost arestat

Polițiști din Huedin au reținut un tânăr după ce aceștia au verificat autoturismul și au găsit circa 2 kg de droguri asupra acestuia.

„La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat verificarea unui autoturism, fiind identificate droguri de risc și de mare risc, dar și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit 1,4 kg substanța cristalină de culoare gălbuie (4 - CMC), precum și 560 de grame de cannabis.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, la data de 24 noiembrie a.c. fiind pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară” a transmis IPJ Cluj.

„Dealer-ul” vindea cannabis în județul Cluj

Conform comunicatului, „din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada 2022-2023, un tânăr, de 21 de ani, a procurat și vândut, în mod repetat, cannabis, cu 50 de lei pentru un gram, către consumatori din județul Cluj. De asemenea, tot în mod repetat, ar fi oferit, cu titlu gratuit, diferite cantități de canabis.

În baza probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 21 de ani.

Prezentat instanței, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Acțiunile derulate au beneficiat și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se mai arată în comunicatul IPJ Cluj.

Comenteaza