Tâlhărie în plină stradă! I-a dat un pumn şi i-a înhăţat geanta

Tâlhărie în plină stradă! I-a dat un pumn şi i-a înhăţat geanta
Un clujean a trecut printr-o experienţă traumatizantă luni dimineaţa. S-a trezit din senin cu un pumn în faţă şi cu geanta înhăţată. Cu ajutorul poliţiştilor, a reuşit să-şi facă dreptate, tâlharul fiind prins la scurt timp după.

Victima, un bătrân de 60 de ani, se pregătea, fără să bănuiască nimic, să-şi pună geanta în portbagajul maşinii sale, parcată pe strada Ciobanului din Mănăştur, în momentul în care un străin i-a aplicat o lovitură puternică în bărbie, după care i-a luat geanta şi a dispărut de la locul faptei, alergând pe strada Primăverii.

Clujeanul nu a stat pe gânduri, a alertat Poliţia, şi, împreună cu reprezentanţii forţelor de ordine şi cu un alt cetăţean, a pornit în căutarea tâlharului. Acţiunea lor a fost încununată cu succes, iar bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii a fost prins.

"Faţă de bărbatul de 49 de ani, din Cluj-Napoca, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie", faptă prevăzută de Codul penal. Prejudiciul cauzat prin sustragerea genţii, care coţinea un laptop, un calculator de birou şi mai multe documente, este de aproximativ 1.500 lei, fiind recuperat în totalitate de poliţişti", a transmis IPJ Cluj.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comenteaza