Șoferi drogați la volan, prinși de către polițiștii clujeni

Șoferi drogați la volan, prinși de către polițiștii clujeni
| Foto: IPJ Cluj

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.15, polițiștii din Cluj au efectuat o acțiune de control în trafic.  Doi șoferi în vârstă de 20 de ani au fost prinși sub influența substanțelor interzise.

Primul caz a implicat un tânăr de 20 de ani, care a fost oprit pentru verificări de către polițiști. Testele efectuate au confirmat prezența substanțelor narcotice în organismul său, ceea ce a dus la constatarea că se afla sub influența drogurilor în timp ce conducea un autoturism.

Într-un al doilea caz, tot în aceeași noapte, polițiștii au tras pe dreapta un alt șofer de 20 de ani, care de asemenea se afla sub influența drogurilor în timp ce se afla la volan.

În paralel, poliția a depistat și un tânăr de 28 de ani, din județul Bihor, care conducea un autoturism pe DN 1, în localitatea Ciucea, fără a deține permis de conducere.

„La data de 8 septembrie, în jurul orei 01.20, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe DN1-E60, în localitatea Bucea, de un tânăr de 20 ani, din comuna Poieni. Testarea acestuia cu aparatul drugtest a indicat prezența substanțelor psihoactive, fiind astfel condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice.

Tot vineri, în jurul orei 20.50, polițiștii au oprit pe strada Piața Victoriei din Huedin un conducător auto de 20 de ani, care conducea un autoturism fără drept de circulație pe drumurile publice din România. Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, fiind indicată prezența substanțelor interzise. În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii tipului de substanțe psihoactive consumate”, transmite IPJ Cluj.

Toți cei implicați în aceste cazuri au fost sancționați conform legii, iar autoritățile continuă să fie vigilenți în combaterea conducțului sub influența substanțelor interzise și a altor încălcări ale regulilor de circulație pentru a asigura siguranța în trafic.

Comenteaza