Video Șofer prins cu 275km/h pe A3. Poliția i-a oferit vitezomanului un "permis de odihnă" timp de patru luni

Șofer prins cu 275km/h pe A3. Poliția i-a oferit vitezomanului un "permis de odihnă" timp de patru luni
| Foto: digi24

Polițiștii au surprins cu aparatul radar un conducător auto în timp ce se deplasa cu mașina pe un ciot din Autostrada A3, având viteza de 275km/h.

Poliția Rutieră din Braşov a surprins cu aparatul radar un şofer care circula cu 275 km pe oră pe un ciot de doar 6km pe viitoarea autostradă (A3) Brașov-Comarnic. Acesta a fost amendat şi a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

”Stimate conducător auto, avem onoarea de a te informa că vehiculul tău a fost surprins de aparatul radar într-o cursă de viteză mai captivantă decât un film de acţiune! Suntem impresionaţi de performanţa ta, însă suntem aici pentru a te ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ (sau pe asfalt, în cazul tău). În urma analizei detaliilor, am decis să-ţi oferim un «permis de odihnă» timp de 120 de zile. Consideră acest interval ca pe unul de meditaţie, timp în care îi vei privi pe ceilalţi cum şofează”, a transmis Poliţia Braşov pe pagina de Facebook.

În aceeaşi notă, poliţiştii i-au mai transmis şoferului că va avea timp să consulte articole despre limitele de viteză şi riscurile nerespectării acestora.

”Tot pentru această perioadă, în care nu vei putea conduce, ţi-am pregătit o listă cu articole interesante despre limitele de viteză şi riscurile nerespectării acestora. Sperăm să descoperi că deplasarea cu viteza legală poate fi chiar mai distractivă! Aşadar, după ce îţi vei redobândi permisul, condu în siguranţă şi fii atent la indicatoarele de viteză - ele nu sunt doar elemente”, mai precizează poliţiştii.

Comenteaza