Update Video Șofer kamikaze în Cluj-Napoca. Depășiri la limită pe drumul Sfântul Ioan: "Cine poate trezi la realitate astfel de șoferi?"

Șofer kamikaze în Cluj-Napoca. Depășiri la limită pe drumul Sfântul Ioan: "Cine poate trezi la realitate astfel de șoferi?"
| Foto: captura video

Un șofer a fost filmat pe drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca, fiind la limită să producă un accident în urma unor depășiri riscante. 

Două mașini erau gata să fie spulberate de șoferul care se credea la curse pe drumul Sf. Ioan, spre Mănăștur. Pe filmare se poate vedea cum acesta evită un impact cu mașina care venea din față retrăgându-se pe acostamentul de pe contrasens.

"Astfel de șoferi pun zilnic viața motocicliștilor în pericol iar pentru mai mulți colegi, această a fost ultima imagine văzută...o mașină pe contrasens.

De data aceasta, două mașini in care se aflau si copii, au evitat la limită să fie spulberate de acest CJ 85 CLD, în zona Făget pe direcția Sf. Ion - Mănăștur.

Cine poate trezi la realitate astfel de șoferi?

Ps.1 De văzut până la capăt...

Ps.2 În prima mașină în care era sa intre, se afla colegul nostru motociclist / actorul Radu Lărgeanu împreună cu soția însărcinată care a suferit un șoc în urma întâmplării", au relatat cei de la Comunitatea Moto Cluj.

"Eu eram in prima masina in care era sa intre. Cea cu avariile. In masina eram eu si sotia insarcinata care s-a speriat foarte tare…", a scris Radu Lărgeanu.

UPDATE: Reprezentanții IPJ Cluj transmit că, în urma difuzării în spațiul public a imaginilor surprinse în trafic, unde sunt observate manevrele de depășire efectuate de un conducător auto, polițiștii Biroului Rutier Cluj s-au sesizat din oficiu și au fost demarate verificări pentru identificarea persoanei în cauză, stabilirea situației de fapt și aplicarea măsurilor legale față de aceasta.

 

Comenteaza