Sfârșit tragic pentru o femeie. A murit după ce a căzut în fântână

Sfârșit tragic pentru o femeie. A murit după ce a căzut în fântână
| Foto: ISU Vaslui

După ce echipajele de intervenție au reușit să o extragă din fântână, din nefericire, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

O femeie în vârstă de 43 de ani a decedat, marţi, după ce a căzut într-o fântână din localitatea Lipovăţ, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă pentru salvarea femeii.

„La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsită o femeie căzută într-o fântână, în stare de inconştienţă. Femeia în vârstă de 43 ani a fost găsită căzută cu capul în apă. Victima a fost extrasă în timpul cel mai rapid posibil. După aducerea victimei la suprafaţă, salvatorii au început manevrele de resuscitare, însă aceasta nu a răspuns pozitiv, femeia fiind declarată decedată", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, potrivit Agerpres.

Organele judiciare, sub coordonarea unui procuror, urmează să stabilească care au fost împrejurările care au dus la căderea victimei în fântână şi decesul acesteia.

Comenteaza