Foto Sfârșit tragic pentru un clujean, de sărbători. S-a înecat în fântână

Sfârșit tragic pentru un clujean, de sărbători. S-a înecat în fântână
| Foto: observatornews.ro

Bărbatul avea 60 de ani și a fost găsit mort în fântâna din curtea unei case nelocuite, la 2-3 metri adâncime.

"La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 12.15, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizați, prin intermediul S.N.A.U.A.U. 112, despre faptul că, în localitatea Unguraș a fost găsită într-o fântână o persoană de sex masculin.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că fântâna se afla în curtea unui imobil izolat, iar de la aproximativ 2-3 metri adâncime, a fost extras trupul unui bărbat în vârstă de 60 de ani, din păcate, decedat", a informat IPJ Cluj.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență, cauza decesului urmând a fi stabilită în cadrul examinării medico-leagale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sfârșit tragic pentru un clujean, de sărbători. S-a înecat în fântână

ISU Cluj a transmis că pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit cu o autospecială pentru recuperarea corpului bărbatului căzut în fântâna din curtea casei nelocuite de pe raza localității Unguraș.

"Accesul în zona respectivă s-a realizat cu dificultate, fiind necesar transportul echipajului de pompieri cu un utilaj agricol pus la dispoziție de către primăria comunei Unguraș. Corpul bărbatului, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost scos de către pompieri, iar acesta prezenta rigiditate cadaverică, fără posibilități de resuscitare", a transmis ISU Cluj.

Comenteaza