Sfârşit cumplit: un bărbat a murit călcat de o autocisternă

Sfârşit cumplit: un bărbat a murit călcat de o autocisternă
Un bărbat a avut parte de o moarte teribilă în seara zilei de duminică, pierzându-şi viaţa sub roţile unei autocisterne.

Victima, un bătrân în vârstă de 80 de ani, a fost strivit în localitatea Căşeiu, într-o parcare de pe marginea drumului.

Şoferul autovehiculului oprise pentru a-şi achiziţiona nişte bunuri de la un magazin, iar înainte de a se pune cu autocisterna în mişcare şi de a vira pentru a se încadra pe drumul naţional a simţit că a trecut cu roţile peste ceva, relatează dejeanul.ro.

Bărbatul s-a dat urgent jos din cabină, observând că tocmai călcase un bătrân. Nu a pierdut timpul şi a sunat la 112, iar persoana călcată de roţile autocisternei a fost transportată la Spitalul Municipal Dej, însă rănile provocate au fost deosebit de grave, eforturile medicilor fiind în zadar. 

Din primele cercetări se pare că bărbatul ar fi fost acroşat cu rezervorul autocisternei şi tras sub roţi, poliţiştii deschizând o anchetă în caz. Autocisterna a fost indisponibilizată, pentru a continua cercetările amănunţite pe timp de zi.

"Conducătorul auto este cercetat pentru infracţiunea de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale.

Comenteaza