S-au drogat cu etnobotanice şi au intrat cu maşina în gard

S-au drogat cu etnobotanice şi au intrat cu maşina în gard

Patru tineri care veneau din Cluj-Napoca şi se îndreptau spre casă, au fost reţinuţi de poliţişti în Aghireş, după ce şoferul a intrat cu maşina în gardul unei gospodării. Toţi consumaseră droguri în timp ce se aflau în trafic.

Patru tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 28 de ani din localitatea Şimleu Silvaniei au fost trimişi în judecată de către procurorii DIICOT Sălaj, într-un dosar de trafic de substanţe psihoactive. Ioan Vancea, Narcis Şandor, Biro Şandor şi Loredan Mândruţ vor fi aduşi în faţa judecătorilor Tribunalului Sălaj după ce în 23 aprilie, au fost implicaţi într-un accident de circulaţie, scrie adevarul.ro.

Tinerii veneau din Cluj-Napoca şi se îndreptau spre casă, la volanul autoturismului aflându-se cel mai tânăr dintre ei, Ioan Vancea. Pe DJ 191C, în localitatea Aghireş, şoferul a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în gardul unei gospodării. Poliţiştilor li s-a părut suspect comportamentul şimleuanilor, cu atât mai mult cu cât în maşină găsiseră nişte resturi vegetale. Cazul a fost preluat de către procurorii DIICOT Sălaj care au stabilit că tinerii cumpăraseră de la un dealer din cartierul clujean Mănăştur, 16 plicuri cu etnobotanice şi că pe drumul de întoarcere au reuşit să consume aproape întreaga cantitate.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei patru riscă între 6 luni şi 3 ani de închisoare.

Comenteaza