S-a stabilit cine verifică licitaţiile vicepreşedintelui CJ Cluj, arestat pentru luare de mită. Vezi cine sunt

S-a stabilit cine verifică licitaţiile vicepreşedintelui CJ Cluj, arestat pentru luare de mită. Vezi cine sunt
Consilierii judeţeni au decis care vor fi membrii comisiei de verificare a licitaţiilor şi contractelor de achiziţii publice din ultima perioadă.

Consiliul Judeţean a votat în unanimitate, cu 33 de voturi pentru, membrii comisiei de verificare a licitaţiilor contractelor de achiziţii publice din ultima perioadă. Fiecare partid a propus câte un reprezentant, propunerile finale fiind supuse votului. Astfel, comisia va fi formată din reprezentantul PDL - Steluţa Racolţa, reprezentantul UDMR - Sztranyiczky Szilard, PNL - Ioan Petran, PSD - Teodor Pop Puşcaş şi reprezentantul PRM - Petre Guş.

"În aceste comisii fiecare va avea dreptul la un singur vot, iar dacă va exista vreo suspiciune la adresa unui membru, se va putea adresa la un organ de stat pentru asigurarea transparenţei", a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean.

În cadrul comisiei s-a dezbătut şi un amendament al consilierului PDL Tudor Puşcaş, care a propus ca verificările comisiei să fie extinse până în anul 2000, reprezentanţii USL fiind de acord, în ultimă instanţă, cu acest amendament.

De asemenea, consilierii au votat şi un alt amendament potrivit căruia comisia va activa timp de trei luni şi va prezenta un raport de activitate lunar.

 

 

Comenteaza