S-a lăsat cu arestări în cazul tinerilor drogați care au furat o mașină din Cluj și au vândut tot ce au găsit în ea

S-a lăsat cu arestări în cazul tinerilor drogați care au furat o mașină din Cluj și au vândut tot ce au găsit în ea

Cei trei tineri au vârste cuprinse între 17 și 29 de ani. Ei sunt anchetați pentru un "pomelnic" de infracțiuni.

Duminică, 14 februarie, tânărul de 19 ani, cu sprijinul celui de 17, ar fi furat un autoturism parcat pe strada Giordano Bruno, ale cărui portiere erau neasigurate. Ulterior, celor doi li s-ar fi alăturat un bărbat în vârstă de 29 de ani. Potrivit polițiștilor, în aceeași zi, aceștia au vândut bunurile aflate în autoturism, printre care unelte de reparații auto și aparatură utilizată la diverse lucrări din domeniul amenajărilor.

În jurul orei 15.00, cei trei au fost depistați în trafic de polițiști, autoturismul fiind condus de tânărul de 29 de ani, iar în urma testării cu aparatul Drug Test, au rezultat indicii că acesta s-ar afla sub efectul substanțelor psihoactive.

Cei în cauză au fost reținuți inițial pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat, furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, complicitate la conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Acum, doi dintre ei au fost arestați și închiși, iar minorul de 17 ani a fost plasat sub control judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta va trebui să se prezinte periodic la Poliție și să nu părăsească localitatea, în caz contrar va fi încarcerat.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza