Rugby-ştii clujeni, dornici de performanţă

Rugby-ştii clujeni, dornici de performanţă
"U" Cluj şi-a prezentat achiziţiile din ultima perioadă şi speră să devină o forţă în România.

"Studenţii" au planuri mari de viitor şi se gândesc chiar la podiumul Superligii Naţionale. "Îmi place proiectul de la Cluj si sper că va da roade munca noastră. Îmi lipseşte locul trei din palmares şi vreau să-l obţin aici la Cluj. Mai sunt trei meciuri din retur, dar important este să facem faţă în play-out, unde sunt meciurile decisive", a spus Cristian Podea, cel care a preluat banderola de căpitan la Universitatea cluj.

"Obiectivul nu este unul uşor pentru voi, dar la anul sperăm să ne clasăm în primele patru şi să fim acolo unde ne e locul", a completat şi Kamil Şabotă. "Sper ca pe viitor Universitatea să devină o forţă în rugy-ul românesc. Pe majoritatea colegilor îi cunosc", a spus şi Valentin Roşu.

"E o echipă tânără cu jucători cu experienţă, cu mulţi am colaborat şi la loturile de juniori şi la echipa de juniori de la Baia Mare. Eu am jucat la CSM Bucureşti şi chiar am fost învins de Universitatea aici, pe Cluj Arena. Mi-a plăcut foarte mult atmosfera",a conchis Cristian Burgoci. Podea e mijlocaş la grămadă, Şabotă e pilier, Roşu evoluează ca aripă, iar Burgoci e în linia a treia.

SuperLiga CEC Bank se reia pe 13 iulie, primele două meciuri fiind Steaua - Baia Mare, în Ghencea şi Farul Constanta - Timisoara pe stadionul Mihai Naca, ambele începând de la ora 10.00. Al treilea meci al etapei a XI-a va fi pe stadionul Olimpia între CSM Bucuresti şi Universitatea Cluj, tot de la ora 10:00.

 

Etichete
Comenteaza