Video  România depășește borna de 900 km de autostradă

 România depășește borna de 900 km de autostradă

Joi, încă 15 km din Autostrada Sebeş - Turda, dintre nodurile Sebeș și Alba Iulia Nord, au fost deschişi circulaţiei. Conform Asociaţiei Pro Infrastructură, România depășește borna de 900 km de autostradă! 

"Prin deschiderea celor 15km din lotul 1 al autostrăzii A10, România depășește borna de 900km de autostradă! Este un eveniment important pentru țara noastră lipsită de infrastructură rutieră modernă, așa că vom încheia ziua de astăzi într-o notă pozitivă", transmite API.

Aceasta doreşte să felicite în primul rând muncitorii, inginerii și personalul auxiliar, care au făcut posibile inaugurările de anul acesta de la Borș, Iernut, Rădăuți, Săcueni, Bacău, Alba Iulia. "Ne exprimăm de asemenea aprecierea față de efortul din ultima perioadă al personalului din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și din autoritățile locale sau centrale implicate în finalizarea acestor proiecte".

API speră ca "mobilizarea de anul acesta să continue și în anii în care nu vom avea campanii electorale și scrutine. Vom milita în continuare pentru depolitizarea și profesionalizarea instituțiilor responsabile de implementarea proiectelor de infrastructură, aceasta reprezentând singura cale spre recuperarea decalajului imens pe care România încă îl înregistrează în acest domeniu.

Rugăm participanții la trafic să circule cu maximă prudență până la ridicarea tuturor restricțiilor și finalizarea lucrărilor rămase de executat pe sectoarele de drum date în folosință!", au conchis aceştia.

Comenteaza