Restaurantul din Cluj care oferă gratis o masă caldă oamenilor nevoiaşi în fiecare sâmbătă

Restaurantul din Cluj care oferă gratis o masă caldă oamenilor nevoiaşi în fiecare sâmbătă
| Foto: Facebook Casa Vikingilor

Un patron de restaurant din Cluj-Napoca a venit cu o iniţiativă lăudabilă. Acesta va oferi în fiecare sâmbătă porţii de mâncare caldă gratuite oemenilor nevoiaşi. Clujenii sunt îndemnaţi să îi anunţe personal dacă îi întâlnesc pe străzile din oraş pentru că... "ei n-au facebook".

Este vorba despre Casa Vikingilor, locaţia din cartierul Grigorescu de pe Alexandru Vlahuță 41A. Patronatul a anunţat că îi așteaptă pe toți oamenii nevoiași din oraș în fiecare zi de sâmbătă, între orele 10:30 – 11:30, pentru a li se oferi o masă caldă.

„Sâmbăta, de la 10,30 la 11:30 oferim tuturor nevoiașilor din Cluj sau împrejurimi o masă caldă, gratuit, la Casa Vikingilor, ei n-au facebook, prin urmare, dacă îi întâlniți sau cunoașteți (oameni fără posibilități sau fără casă) trimiteți-i la locația din Grigorescu, să mănânce!

Vom organiza această cantină a nevoiașilor în fiecare sâmbătă, doar la locația precizată, din Cluj!”, a anunțat Casa Vikingilor pe pagina de Facebook.

Clujenii le transmit felicitări și respect celor de la Casa Vikingilor pentru această iniţiativă. "Bravo oameni buni, oameni cu suflet!", "Foarte frumos gest! Succes!", "Un gest uman... Când mă gândesc că mulți postesc fără a face un bine pe acest pământ...", le-au scris clujenii celor de la Casa Vikingilor pe pagina de Facebook. 

Comenteaza