Foto "Relaxare până-n zare. Familion în sărbătoare". 45 de zile de sărbătoare în Piața Unirii, la Târgul de Crăciun

Timp de mai bine de o lună, din 18 noiembrie și până la finalul anului, Piața Unirii va fi tărâmul lui Moș Crăciun, cu personaje de poveste, căsuțe cu bunătățuri, carusel, luminițe, colinde și, bineînțeles, tradiționalul brad împodobit.

Începând de vineri, 18 noiembrie  și până pe 31 decembrie, Piața Unirii din Cluj va fi gazda relaxării, a luminițelor, veseliei, zâmbetelor, cadourilor, cântecelor, colindelor și a poveștilor la gura sobei.

Cel mai așteptat târg al sezonului rece aduce în centrul Clujului 45 de zile de concerte, tramvaiul lui Moș Crăciun, căsuța lui Moș Crăciun, cutia cu scrisori a lui Moș Crăciun, roata panoramică, caruselul, 86 de căsuțe cu bunătăți, Poveștile la gura sobei, radioul Răcnetul lui Rudolf, poveștile oameni mici și mari, toate în prezența personajelor de poveste.

45 de zile de concerte

Printre cei care vor urca pe scena Târgului de Crăciun sunt Voltaj, Directia 5, Alexandra Usurelu, Iuliana Beregoi, Școala de Muzică Voltaj Academy, Școala de Muzică The Beat, Armonia Music. "Și muuuulți alții, desigur, îi anunțăm în curând", spun organizatorii.

Tramvaiul lui Moș Crăciun

Tramvaiul lui Moș Crăciun va circula și în acest an. Din 18 noiembrie și până în 31 decembrie, între orele 16:00-18:00, pe linia 101. Îl puțeți lua  zilnic de la Gară (de la ora 16:00 sau de la 17:00) sau din stația Bucium (de la 16:30 sau 17:30).

Târgul de Crăciun va fi deschis zilnic, de luni până vineri, între orele 11:00-22:00, iar în weekend de la ora 11:00 până la 22:30.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza