Razie anti-Covid în autobuze și magazine. Câte amenzi s-au dat

Razie anti-Covid în autobuze și magazine. Câte amenzi s-au dat

Polițiștii clujeni au desfășurat miercuri o serie de acțiuni care au avut drept scop prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Sub autoritatea Instituţiei Prefectului, miercuri, 7 octombrie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au continuat activităţile pentru preverirea răspândirii COVID-19, împreună cu jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Direcţiei de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Venterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj.

În cadrul activităţilor desfăşurate în sistem integrat, peste 490 de forţe au efectuat verificări în zonele aglomerate, centre comerciale, pieţe şi mijloace de transport în comun.

Spre exemplu, în Cluj-Napoca, activităţile desfăşurate în sistem integrat, în intervalul orar 16.00 – 21.30, în zonele aglomerate, au impus aplicarea unui număr de 10 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, conform Legii 55/2020.

În acest interval orar, efectivele angrenate au controlat peste 40 de mijloace de transport în comun. Totodată au fost verificaţi 32 de agenţi economici.

De asemenea, în Câmpia Turzii, acţiunile de verificare a respectării măsurilor instituite în contextul stării de alertă, în intervalul orar 09.00 – 12.00, au impus  aplicarea a 8 sancţiuni contravenţionale, persoanelor care nu au respectat reglementările privind obligativitatea purtării măştii de protecţie, conform Legii 55/2020.

Comenteaza