Foto Rareș Bogdan, replică dură la adresa juniorului Dăncilă: "Ar trebui să înțeleagă că nu poate să se prezinte așa"

Rareș Bogdan, replică dură la adresa juniorului Dăncilă: "Ar trebui să înțeleagă că nu poate să se prezinte așa"

Rareș Bogdan a taxat apariția fiului premierului Dăncilă la evenimentul de vineri seara, de la Ateneul Român, spunând că acesta a stat în loja cu oficialităţi, lângă Iohannis, Tusk şi Juncker, fără cravată și descheiat la cămașă.

Realizatorul tv a nu s-a abținut să critice apariția lui Victor Dăncilă, fiul premierului Viorica Dăncilă, în loja oficialităților la evenimentul de vineri, de la Ateneul Român, fără cravată și descheiat la cămașă.

"Mă ofer să îi ofer eu 5 cravate din sutele pe care le dețin nou-nouțe, pentru a nu mai face de râs România. Atâta timp cât mama sa este premierul României ar trebui să înțeleagă că nu poate să se prezinte așa.

În timp ce Șora, Pelea erau în stradă, el se afla la loja de la Ateneu", a spus Rareș Bogdan în emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV. 

 "Mă ofer eu, le trimit, eu cravate și președinților de partide, care nu înțeleg că respectul începe cu respectul față de sine. Contează cum te prezinți în fața unor invitați", a mai punctat realizatorul tv.

Ceremonia de marcare a preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România a avut loc vineri seară, la Ateneul Român, în prezenţa preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a preşedintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, a președintelui Consiliului European, Donald Tusk, a preşedintelui României, Klaus Iohannis, a preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Florin Iordache şi a premierului Viorica Dăncilă.

Comenteaza