Rareş Bogdan, mesaj dur pentru ministrul Justiţiei: "Mult mai periculos este un ticălos cu şcoală...... Gargamel la PUŞCĂRIE!"

Rareş Bogdan, mesaj dur pentru ministrul Justiţiei: "Mult mai periculos este un ticălos cu şcoală...... Gargamel la PUŞCĂRIE!"

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, Rareș Bogdan, îl atacă dur pe ministrul Justiției, Tudorel Toader. 

"Tudorele, fă ceva...... Gargamel la PUŞCĂRIE! Pentru că aruncă cu buna ştiinţă România în rândul autocraţiilor iLiberale! Mult mai periculos este un ticălos cu şcoală, decât un mizerabil cu 2clase ca trenu’.... Rar mi-a fost dat să întâlnesc un nenorocit mai mare ca acest individ, Tudorel Toader. Sper ca fraţii moldoveni din Iaşi să îl întâmpine cum se cuvine când va mai trece prin seducatorul Târg al Ieşilor. #razboitotal. În România, mizeria are un nou nume, GargamelSlugărelTudorel", a scris Rareş Bogdan, pe Facebook. 

Recţia omului de televiziune vine după replica dată de ministrul Justiţiei preşedintelui Klaus Iohannis, care a cerut demisia lui Tudore Toader. 

Ministrul Justiíei a reacţionat rapid după ce preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia. Iniţial, într-o declaraţie pentru Mediafax, ministrul Justiţiei a lăsat impresia că se scuză, afirmând că Parlamentul a făcut modificările Codurilor şi îî atrage atenţia că ar trebui să ştie acest lucru. În a doua postare pe Facebook, Tudorel Toader a schimbat radical tonul. "Este inadmisibilă solicitarea preşedintelui, mai întâi să se documenteze şi apoi să vorbească", spune acesta.

Amintim că, preşedintele Klaus Iohannis a calificat drept iresponsabil comportamentul Ministrului Justiției și i-a cerut demisia. "Sub pretextul implementării recomandărilor Comisiei de la Veneția în cuprinsul Ordonanței de Urgență 92/2018, a inclus prevederi fără nicio legătură cu acestea, ba chiar contrare lor, de natură să sporească îngrijorarea partenerilor europeni. (...) În acest mod, Ministrul Justiției și-a compromis definitiv credibilitatea, motiv întemeiat pentru a-și prezenta demisia din funcție", se arată într-un comunicat de presă oficial.

 

Comenteaza