Rareș Bogdan despre posibilitatea de a deveni premier: "Trebuie făcut totul pas cu pas"

Rareș Bogdan despre posibilitatea de a deveni premier: "Trebuie făcut totul pas cu pas"

Europarlamentarul Rareș Bogdan a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre varianta de a deveni premier.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat, joi, la „Marius Tucă Show”, că România poate împrumuta 20 de miliarde de euro pentru a salva economia. „Mie îmi este mai frică de efectele crizei economice decât de cele ale crizei medicale”, a spus acesta.

Poza noua 07.08.2018

Europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat că din punct de vedere al datoriei publice România este pe locul 21 din 27 de țări ale Uniunii Europene.

„Aceste lucruri pot fi compensate prin injecţii financiare în piaţă. Bani europeni sau împrumut gigantic. Datoria publică a României este pe locul 21 din 27 de țări din UE. România poate împrumuta peste 20-25 de miliarde de euro pentru a-i pompa în economie. Mie îmi este mai frică de efectele crizei economice decât de cele ale crizei medicale”, a spus Rareș Bogdan.

Europarlamentarul a vorbit și despre varianta de a deveni premier.

„E o poziţie pe care orice om politic şi-o doreşte. Trebuie făcut totul pas cu pas. Am o poziţie importantă politică, dar şi la nivel european. Este suficient şi trebuie să mă familiarizez cu această junglă. Apoi pot spera la o poziţie administrativă la înalt nivel”, a mai spus europarlamentarul.

Comenteaza