Purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Cluj-Napoca surprinsă în fotografii cu tentă erotică. Instituția a pornit o anchetă

Purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Cluj-Napoca surprinsă în fotografii cu tentă erotică. Instituția a pornit o anchetă
| Foto: stiripescurt.ro.

Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca a început o anchetă după apariţia în spaţiul public a unor imagini erotice cu o fostă purtătoare de cuvânt a Instituţiei.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca a transmis, sâmbătă, o reacţie la acele imagini apărute recent în spaţiul public.
 
În comunicat se transmite că este posibil ca persoana din imagini să fie plt.maj. P.R., "care a îndeplinit temporar atribuţii pe linie de relaţii publice" dar și că imaginile "pot data din anul 2006, doamna P.R. fiind angajată ca subofiţer din anul 2007”.
 
Gruparea Mobilă a mai precizat că protagonista filmărilor cu conținut erotic nu mai îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se află în concediu de odhină.

Pe de altă parte, comunicatul sugerează că subofițerul ar fi recunoscut că apare în acele imagini. "Din declaraţiile acesteia, rezultă că imaginile au fost publicate fără acordul său, urmând a depune o plângere pentru a se stabili modalitatea prin care i-a fost accesat dispozitivul electronic în care păstra acele imagini."

Reafirmăm că la nivelul instituţiei susţinem dreptul la viaţă privată al angajaţilor, dar, în acelaşi timp, nu vor fi tolerate comportamentele care aduc atingere onoarei şi demnităţii militare”, a mai precizat Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Scandalul a izbucnit după ce mai multe clipuri publicate de Ziar de Cluj se observă cum o tânără face duş îmbrăcată sau îşi toarnă lapte pe haine, în timp ce se află în cadă, potrivit realitatea.net.

Comenteaza