Foto Primăriţa din Chinteni îl cheamă la raport pe şoferul care a distrus marcajele rutiere. De bunăvoie sau silit de camerele de supraveghere

În comuna clujeană Chinteni au fost trasate marcaje rutiere noi. Unii şoferi, mai grăbiţi la pedale, nu au mai aşteptat să se usuce vopseaua de pe drum şi au făcut praf marcajele. Primarul comunei le transmite că sunt buni de plată. 

Anunțul că îşi vor goli în curând buzunarele cei care nu au aşteptat să se usuce vopseaua pe şosea, a fost făcut de către primarul localității, Magdalena Lucia Suciu, într-o postare pe pagina personală de facebook. 

"Conducătorul auto care a trecut, în repetate rânduri, peste marcajul rutier proaspăt trasat, în ciuda atenționărilor celor care lucrau, este așteptat mâine, 9 iulie 2021, ora 09:00, la sediul Primăriei Chinteni, pentru a achita contravaloarea refacerii marcajelor.

Menționăm că identificarea persoanei responsabile se va realiza oricum, cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate în zonă. Ne încredem însă, în capacitatea acesteia de a-și recunoaște și asuma propria vină.

Persoanele care doresc să beneficieze de loc de parcare în zona intersecției străzii Ion Creangă cu 21 Decembrie sau pe strada Ion Creangă pot depune cerere în acest sens la Primăria comunei Chinteni și contra unei sume modice pot intra în posesia unui abonament anual pentru parcare. În lipsa unui loc de parcare plătit, parcarea în zonele mai sus menționate, va fi interzisă", le-a transmis primarul cetăţenilor comunei. 

Comenteaza