Primarii PDL din comunele clujene, în vizită la Bruxelles

Primarii PDL din comunele clujene, în vizită la Bruxelles
Europarlamentarul clujean Rareş Niculescu i-a chemat în vizită la Bruxelles pe primarii din comunele clujene. Doar pe cei din PDL, însă.

Primarul Ioan Pop, din Baciu, face parte din delegaţie. "Suntem în Belgia, am ajuns acum o oră, cu avionul, şi stăm până joi seara", a spus el pentru ziuadecj.ro.

El spune că vizita în Belgia include şi Parlamentul European, dar şi alte activităţi. "Facem o vizită, inclusiv la Parlamentul European. Ne-a chemat europarlamentarul Rareş Niculescu", a spus el.


Pop adaugă că, în urmă cu două săptămâni, o delegaţie a PSD a fost şi ea la Bruxelles, fără să precizeze însă cine a făcut invitaţia şi a suportat costurile.

Primarul din Cojocna, Sorin Ranga, este unul dintre puţinii primari PDL care lipsesc din delegaţie. "Am avut probleme de rezolvat, cu termene fixe, şi nu am putut lipsi", a spus el. Întrebat dacă a trimis pe altcineva din Primărie în delegaţie, cum ar fi viceprimarul Balog Ştefan (UDMR), Ranga a negat. "Viceprimarul a mai fost la Bruxelles acum şase ani", a explicat el.

O delegaţie a PSD Cluj a vizitat şi ea Parlamentul European, în urmă cu trei săptămâni. "Au fost colegi interesaţi de ce se întâmplă în Europa", a explicat preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan. Delegaţia a numărat 24 de persoane. "Au mers la invitaţia doamnei europarlamentar Corina Creţu. Dânsa s-a ocupat de cheltuieli", a adăugat el.

 

 

Comenteaza