Prezentare de modă în Parcul Etnografic: motivele tradiţionale se îmbină cu elementele moderne

Prezentare de modă în Parcul Etnografic: motivele tradiţionale se îmbină cu elementele moderne
Pasionaţii de modă sunt aşteptaţi duminică la o paradă inedită, într-o locaţie rustică: Parcul Etnografic Romulus Vulea.

În cadrul prezentării de modă participanţii vor putea admira creaţii atipice, în care motivele tradiționale sunt angrenate în elementele moderne din zilele noastre. Totul într-o încercare de a valorifica elementele tradiționale definitorii pentru cultura românească şi de a le îmbina în tendinţele actuale.

"Integrarea elementelor și motivelor tradiționale în zona design-ului și în lumea modei reprezintă un „must have" al anului 2015. Odată cu trecerea timpului revenirea la tradițiile și obiceiurile românești reprezintă unul dintre atuurile naționale prin care putem să ne valorificăm ca și popor", susţin organizatorii. 

Întregul eveniment va fi moderat de Monica Bota Moisin, iar faţa publicului larg îşi vor expune creaţiile 10 designeri: Mândra Chic, IIANA, Iutta, Mesteshukar Butiq, Designed by Oana Lupaş, Nadejda Iacubina, Ana Maria Gal, Georgiana Giuroiu, Șezi Brand şi Infinity Tattoos.

În paralel, pasionaţii de modă vor putea participa la ateliere de meșteșugărit în cadrul cărora vor putea să își exerseze talentele, ghidați de experți în diferite domenii, se vor putea bucura de o degustare de vin și de multe alte surprize tradiționale.

Intitulată „Tradition NOW", prezentarea de modă reprezintă al doilea eveniment din cadrul „Platformei culturale TiMAF", ce readuce în prim plan arta tradițională și meșteșugăritul. Intrarea este gratuită şi se face pe bază de înscriere, formularul necesar putând fi accesat AICI.

 
Comenteaza