Polițiștii clujeni se solidarizează cu colegul ucis în Suceava

Polițiștii clujeni se solidarizează cu colegul ucis în Suceava
Poliţiştii din Cluj vor organiza duminică, de la ora 11:00, un moment de comemorare a colegilor căzuţi la datorie. Totodată, poliţiştii de la transporturi vor păstra un moment de reculegere în
principalele staţii CFR din judeţ, precum şi la aeroport.

"Pentru cei care vor​ să participe la această activitate, punctul de întâlnire este strada Decebal, ​î​n faţa sediului Poliției municipiului Cluj-Napoca", a transmis conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj. 

Un bărbat de 24 de ani, din comuna Valea Moldovei, a fost reţinut în cazul uciderii poliţistului de la Transporturi Feroviare (TF) în gara din Suceava, anchetatorii încercând să afle care a fost motivul crimei. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a transmis condoleanţe familiei, iar pe pagina de Facebook a Poliţiei Române există un mesaj de condoleanţe pentru poliţistul căzut la datorie.

Poliţistul Sorin Vezeteu se afla, joi noaptea, pe peronul gării Burdujeni, din Suceava, când un individ a venit spre el şi l-a înjunghiat din spate. Omul legii a căzut, apoi agresorul i-a aplicat mai multe lovituri, care i-au fost fatale agentului.

Atacatorul a fost prins imediat după comiterea faptei de alţi din poliţişti care se aflau într-un tren ce tocmai intra în gara din Suceava, împreună cu alţi doi cetăţeni care se aflau în zonă. Un echipaj SMURD a sosit imediat pentru a-l salva pe poliţist, însă în ciuda eforturilor medicilor, acesta a murit. Vezeteu avea 38 de ani şi lucra de 15 ani în Poliţia TF, era căsătorit şi avea doi copii minori.

Comenteaza