Razie a poliţiştilor din Cluj pentru prevenirea furturilor din maşini FOTO

Razie a poliţiştilor din Cluj  pentru prevenirea furturilor din maşini FOTO
La data de 16 februarie, în intervalul orar 01.00–03.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au acționat cu efective mărite pentru prevenirea şi combaterea infracțiunilor, în special a furturilor din auto.

În acțiune au fost angrenați polițiști din cadrul mai multor secții de poliție, precum și din cadrul Biroului Rutier. Totodată, au fost angrenați și polițiști locali.

S-a acționat, cu precădere, pe străzile Aurel Vlaicu, Teodor Mihaly, Piaţa 1848, Calea Someşeni, Fabricii de Zahăr, Calea Dezmirului, precum și pe străzile/zonele adiacente acestora. În cadrul acțiunii, au fost verificate 54 de autovehicule și au fost legitimate 72 persoane. Totodată, polițiștii au depistat și un conducător auto care circula pe strada Aurel Vlaicu, fiind sub influența alcoolului. (peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 2.600 de lei, fiind reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare. Polițiștii vor continua acțiunile pentru descurajarea activităților infracționale și pentru respectarea legislației rutiere.

Comenteaza