Polițiștii clujeni au tras două focuri de armă pentru a opri un infractor

Polițiștii clujeni au tras două focuri de armă pentru a opri un infractor

Un tânăr care conducea fără permis o maşină neînmatriculată a fost oprit de poliţişti, dar acesta a încercat să fugă. Unul dintre polițiști a scos arma din dotare, l-a somat prima dată, după care a tras două focuri de armă pentru a-l opri. 

Un tânăr de 24 de ani din comuna Băișoara, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Secției 9 Rurale Turda, în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, a transmis turdanews.net.

Toate aceste fapte s-au petrecut pe data de 10.08.2021, în jurul orelor 18.00, atunci când polițiștii l-au depistat pe tânărul de 24 de ani, în timp ce se deplasa pe DJ 107M, în localitatea Băișoara.

La controlul efectuat asupra acestuia s-a descoperit faptul că acesta nu deținea permis de conducere și că plăcuțele de identificare ale autovehiculul aparțineau altui vehicul.

În momentul în care agenții de poliție îl conduceau pe tânăr spre autospeciala cu care se aflau în misiune, acesta a încercat să fugă, dar unul dintre polițiști a scos arma din dotare, l-a somat prima dată, după care a tras două focuri în plan vertical, lucru ce l-a făcut pe tânăr să se oprească.

Astfel tânărul a fost reținut și depus într-un Centru de Reținere și Arest Preventiv și i-a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar în cursul zilei de azi a fost prezentat în fața unei instanțe de judecată cu propunerea de luare a unei alte măsuri preventive, precizează IPJ Cluj.

Comenteaza