Polițiștii au spart două petreceri la Dej. Într-un local chefuiau o sută de persoane

Polițiștii au spart două petreceri la Dej. Într-un local chefuiau o sută de persoane

Polițiștii din Dej au oprit două petreceri în plină desfășurare, la Dej, iar patronii localurilor au fost amendați pentru nerespectarea restricțiilor impuse în pandemie.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au continuat sâmbătă desfăşurarea activităţilor de verificare a modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă.

În urma acestor controale au fost identificate două localuri din municipiu, în interiorul cărora se desfăşurau evenimente private cu participarea unui număr de aproximativ 50, respectiv 100 de persoane.

În ambele situaţii au fost aplicate măsuri legale, evenimentele fiind încheiate.

Constatările efectuate au condus la aplicarea sancţiunilor contravenţionale prevăzute de Legea 55/2020 atât în cazul administratorilor societăţilor, cât şi a organizatorilor, valoarea totală a amenzilor fiind de 6.000 de lei.

"Recomandăm cetăţenilor respectarea prevederilor legale impuse pentru prevenirea şi combaterea riscului de infectare cu virusul Covid-19 şi revenim cu precizarea că în acest context, organizarea sau desfăşurarea evenimentelor private este interzisă!", transmite IPJ Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza