Foto Plimbări pe lacul Tarnița, din Munții Apuseni, cu caiace și canoe

O bună modalitate de a scăpa de caniculă este o plimbare cu caiacul pe lacul Tarnița.

„La Yachting Club Tarnita vă punem la dispoziție un total de 49 de caiace de 14 modele, acoperind toată gamă de opțiuni pentru plimbări cu caiacul. Avem astfel o capacitate de a pune 72 persoane pe apă în caiace, canoe și alte 17 pe Stand Up Paddle. Putem acomoda atât familii cu copii cât și firme la team building” anunță organizatorii.

Yachting Club Tarnita este o afacere de familie, una reușită spunem noi și vă asigurăm de relaționarea excelentă a vizitatorilor cu administratorii afacerii: „ Suntem o tânără familie multiculturală, cu două fete și doi băieței mici pe care tare mult îi iubim și pe care încercăm să îi creștem în spiritul respectului și dragostei pentru oameni, natură și mișcare. Ne plac liniștea din natură, mâncarea bună și sporturile outdoor pe uscat, pe zăpadă și pe apă. Yachting Club Tarnița este o inițiativă familială prin care dorim să punem oamenilor care gândesc ca noi la dispoziție acest spațiu pentru a fi cu familia și prietenii, pentru a practica sporturi nautice. Inițiem copiii mici pe velierele Optimist și adulții pe iolele”.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza