Update Foto Pieton în stare de ebrietate lovit de un autoturism în Someșeni

Pieton în stare de ebrietate lovit de un autoturism în Someșeni
| Foto: IPJ Cluj
Pieton în stare de ebrietate lovit de un autoturism în Someșeni
Pieton în stare de ebrietate lovit de un autoturism în Someșeni

În urmă cu aproximativ o oră, un bărbat aflat în stare de ebrietate a fost lovit de o mașină pe strada Traian Vuia din Cluj.

UPDATE

"La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 21.30, în municipiul Cluj-Napoca a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicat un autovehicul și un pieton.

Un conducător auto în vârstă de 21 de ani, din Apahida, în timp ce se deplasa pe strada Traian Vuia, spre Apahida, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 35 de ani, din Gherla, angajat în traversarea părții carosabile.

În urma impactului, bărbatul de 35 a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate", transmite IPJ Cluj. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bărbatul în stare de ebrietate a încercat să traverseze strada și a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar. Pietonul a fost inconștient câteva minute, însă și-a revenit. Poliția și echipajele SMURD au ajuns la fața locului.

Comenteaza