Petrecerea de Revelion din Cluj-Napoca se mută în Unirii. Vezi cine va concerta

Petrecerea de Revelion din Cluj-Napoca se mută în Unirii. Vezi cine va concerta
Petrecerea de Revelion din Cluj-Napoca se mută din Piața Avram Iancu în Piața Unirii. Vor fi concerte, artificii și 700 de sticle de șampanie împărțite de Primărie. De asemenea, patinoarul va fi deschis la cumăna dintre ani, iar intrarea gratuită.

Primarul Emil Boc a anunțat că municipalitatea va organiza petrecere de Revelion în Piața Unirii. Pe lângă concerte și artificii, clujenii vor avea la dispoziție și patinoarul.

"Daca va fi o reusita vom permanentiza si anii viitori aici trecerea dintre ani. Era dificil sa facem concertele in piata unirii unde e scena amensajata, sa ne mutam in Avram Iancu pentru artificii. Avem in Piata Unirii si patinoarul, e romantic sa petreci cumpana dintre ani pe patine", a spus Boc.

Seara va începe cu Ansamblul Crăișorul și intepretele de muzică populară Lucia Potra și Mariana Morcan. De la ora 22.30 vor cânta cei de la Compact, după care va urca pe scenă Aurel Tămaș. După trecerea dintre ani va cânta trupa Aia.

Concerte de Revelion

20.00 Ansamblul Crăișorul
21.00 Lucia Potra și Mariana Morcan
22.30 Compact
23.30 Aurel Tămaș
00.30 Aia

La miezul noții vor fi circa 15 minute de artificii, iar clujenii vor putea ciocni șampanie din cele 700 de sticle pregătite de primărie. Petrecerea va costa 12.000 de euro, din care jumătate de la bugetul local și cealaltă jumătate de la sponsori.

Reporter: Alin Golban

Comenteaza