Petrecere cu scântei: două persoane au ajuns la Urgenţe

Petrecere cu scântei: două persoane au ajuns la Urgenţe
Două persoane au ajuns la Urgenţe, după ce, aflate la o petrecere, s-au luat la bătaie cu prietenii de distracţie.

Scandalul a avut loc în noaptea de miercuri, 23 iulie, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, poliţiştii fiind sesizaţi la ora 01:20 cu privire la o altercaţie între mai multe persoane. Ajunşi la faţa locului, au constatat că, în cadrul unei petreceri, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a apărut un conflict între mai multe persoane, acestea agresându-se reciproc.

Conflictul a fost aplanat de către poliţişti, iar cei aflaţi la faţa locului au fost legitimaţi, urmând să se stabilească participaţia fiecăruia în altercaţie.

În urma altercaţie, "două persoane au fost transportate la U.P.U. 1 Cluj-Napoca pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar alte trei persoane au fost sancţionate de către poliţişti conform Legii 61/1991 privind tulburarea ordinii şi liniştii publice", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru clarificarea tuturor aspectelor în care a survenit conflictul, pentru stabilirea gradului de implicare a fiecărei persoane şi tragerea acestora la răspundere.

Comenteaza