Ameninţare cu arma în trafic. Ca în vestul sălbatic, pe strada Făt Frumos!

Ameninţare cu arma în trafic. Ca în vestul sălbatic, pe strada Făt Frumos!

Cu nervii întinşi la maxim pe timp de pandemie, oamenii recurg la gesturi necugetate în trafic. Unii pierd controlul volanului, alţii îşi pierd controlul cu totul şi scot pistoalele. Poliţia clujeană a fost sesizată cu privire la o altercaţie în trafic, ce s-a lăsat cu ameninţare cu armă.

În jurul orei 18.00, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Făt Frumos a avut loc o altercație în trafic, între doi conducători auto, unul dintre aceștia amenințându-l pe celalalt cu un pistol.

Autoturismul cu care se deplasa bărbatul a fost depistat de polițiști la scurt timp, pe strada Calea Baciului, în apropierea unei stații de carburanți.

Polițiștii l-au identificat, fiind vorba despre un bărbat de 42 de ani, din comuna Baciu. În urma controlului efectuat de polițiști, a fost identificată arma în cauză, respectiv un pistol neletal, fără muniție.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca, pentru stabilirea tuturor aspectelor în care s-a desfășurat incidentul.

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal, anunţă un comunicat al IPJ Cluj.

Comenteaza