Peste 40 de ore de la dispariţia celor trei persoane în Tarniţa. Bărbatul nu e la prima tentativă de suicid VIDEO

Peste 40 de ore de la dispariţia celor trei persoane în Tarniţa. Bărbatul nu e la prima tentativă de suicid VIDEO
În această dimineaţă, s-au reluat căutările celor trei persoane dispărute. Mama fetiţei caută pe Facebook scafandri care să intre sub gheaţă.

"Colegii mei, cei patru scafandri, au părăsit unitatea la ora 9.25 înspre Tarniţa. Gheaţa groasă şi echipamentele nu le vor îngădui nici astăzi să se scufunde. Căutările se vor face de pe suprafaţa lacului", a declarat Andrei Biriş, purtător de cuvânt al ISU Cluj.

La faţa locului se află şi polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Cluj și cei de la Poliția Locală Florești.

Nici familia nu şi-a pierdut încă speranţa. Mama fetiţei dispărute, Klaudia Nagy, a postat în urmă cu câteva ore o nouă fotografie a acesteia pe Facebook, cu mesajul: 41 de ore de la dispariţie...continuăm să căutăm şi să sperăm !!! Multumesc tuturor celor care m-aţi sunat, chiar şi din străinătate ca să mă încurajaţi, şi vă rog încă o dată să distribuiţi ca să o găsim".

Nicolae Lăpuşte, de 48 de ani, şi doi dintre copiii acestuia, Falvius, de 15 ani, care are probleme psihice şi Alexandra, în vârstă de 3 ani, au fost daţi dispăruţi de rude luni după masă. Bărbatul a lăsat o un mesaj de adio într-o înregistrare video. Maşina acestuia a fost găsită goală şi cu cheile în contact în apropierea lacului Tarniţa. Ieri, în timpul căutărilor pe lac, scafandriau găsit o jucărie portocalie.

UPDATE ora 12.10: În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii sunt tot mai îndreptăţiţi să creadă că bărbatul s-a aruncat în apă împreună cu cei doi copii. Chestorul Iaon Păcurar a declarat pentru Realitatea TV Cluj că bărbatul nu se află la prima tentativă de sinucidere. La sediul poliţiei din Floreşti există mai multe sesizări în acest sens făcute chiar de concubina acestuia.

UPDATE ora 12.29: Mama fetiţei caută pe Facebook scafandri care să intre sub gheaţă: Apel de urgenţă! Căutăm scafandri cu echipament care pot intra sub gheaţă la adâmcimi de maxim 60 de metri. Număr de contact: 0747011445, sau sunaţi la 112. Vă rog distribuiţi!

UPDATE ora 15.40: Căutările celor trei persoane dispărute în Tarniţa au fost sistate pentru ziua de astăzi. Ele vor continua şi mâine în funcţie de deciziile poliţiştilor clujeni. Scafandrii nu au găsit niciun indicu care să îi ducă mai aproape de soluţionarea acestui caz.

UPDATE ora 16.25: În urmă cu puţin timp, mama fetiţei dispărute a mai postat un mesaj pe Facebook: "53 de ore de la dispariţie, o căutăm în continuare. Oricine are orice fel de informatie despre ei, oricât de măruntă, îl rog să mă contacteze sau să apeleze numărul de urgenţa 112. Mulţumesc tuturor pentru rugăciuni, mesaje, telefoane şi sprijin!"

Vezi imagini de la faţa locului


Etichete
Comenteaza