Peste 200 de poliţişti, la CFR – “U”

Peste 200 de poliţişti, la CFR – “U”
Un număr de 210 poliţişti de siguranţă publică, investigaţii criminale şi poliţie rutieră vor asigura ordinea publică în jurul stadionului “Dr. Constantin Rădulescu, pentru meciul din această seară dintre CFR Cluj şi Universitatea Cluj.

Circulaţia maşinilor pe străzile adiacente stadionului din cartierul Gruia va fi restricţionată, cu excepţia riveranilor, începând cu ora 16.30, până la încheierea meciului.

Poliţiştii le recomandă clujenilor care vor să asiste la meci să evite deplasarea cu maşina şi să respecte indicaţiile poliţiştilor cu privire la restricţionarea circulaţiei.

Între măsurile care vor fi luate de poliţişti se numără menţinerea ordinei publice în zona stadionului dar şi pe principalele traseee de acces ale suporterilor spre şi de la stadion, atenţionarea firmelor din zona adiacentă stadionului pentru a nu comercializa băuturi alcoolice înainte şi în timpul meciului, protecţia cetăţenilor, dar şi a imobilelor, instituţiilor şi firmelor din zonă, eventuala sancţionare sau chiar cercetere penală a celor care încalcă legea.

Meciul dintre CFR Cluj şi Universitatea Cluj se va disputa de la ora 20.30, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

 

Comenteaza