Persoană rănită, după ce s-a răsturnat cu un ATV în Apuseni

Persoană rănită, după ce s-a răsturnat cu un ATV în Apuseni
| Foto: ISU Alba

O persoană a fost rănită după ce s-a răsturnat, duminică, cu un ATV în zona Râpa Roşie, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

"Echipajul SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Sebeş a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor la un accident produs în municipiul Sebeş, zona Râpa Roşie.

Este vorba despre două persoane care s-au răsturnat cu un ATV. Ambele persoane au fost evaluate medical, una dintre ele suferind un traumatism la unul din membrele inferioare", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alex Crişan.

Potrivit acestuia, victima a fost preluată de către echipajul SMURD şi transportată la UPU Alba Iulia.

În urmă cu doi ani, în 1 mai, doi fraţi, o fată de 12 ani şi un băiat de 14 ani, au căzut cu un ATV în zona rezervaţiei Râpa Roşie, într-o crevasă, de la zeci de metri înălţime. Din cauza zonei inaccesibile rutier sau la pas, singura posibilitate de a se ajunge la victime a fost prin trolierea cu un elicopter SMURD a doi salvatori.

"Micul canion al României", Râpa Roşie este o rezervaţie geologică cu o suprafaţă de 10 hectare. Pereţii săi au înălţimi cuprinse între 80 şi 100 de metri. Apa a săpat pe un substrat variat forme ciudate: coloane, turnuri, piramide - toate de culoare roşiatică, potrivit site-ului dedicat acestei rezervaţii.

Comenteaza