#PeopleofWestCity | Niculina Pantea, Director Cazare: "Momentul acela în care un client te felicită pentru serviciile oferite..."

#PeopleofWestCity | Niculina Pantea, Director Cazare: "Momentul acela în care un client te felicită pentru serviciile oferite..."
Niculina Pantea, Director Cazare West City Hotel | Foto: Andrei Tamas

West City Hotel a intrat pe piaţa clujeană acum 10 ani şi este o poveste de succes şi datorită echipei. În cadrul campaniei #PeopleofWestCity vă invităm să îi cunoaşteţi pe câţiva dintre cei care le oferă în fiecare zi oaspeţilor hotelului o experienţă care să le depăşească aşteptările.

#PeopleofWestCity | Niculina Pantea, Director Cazare: "Momentul acela în care un client te felicită pentru serviciile oferite..."Niculina Pantea este Director Cazare. "Rolul meu în cadrul echipei West City Hotel a început în urmă cu 5 ani în departamentul de recepţie unde am avut parte de o echipă excepţională care m-a ajutat foarte mult să învăţ şi să acumulez cât mai multe informaţii. Toate aceste cunoştinţe dobândite până în prezent mă ajută în munca mea de zi cu zi, care presupune gestionarea unor departamente esenţiale pentru buna funcţionare a hotelului: departamentul de front-office şi departamentul de housekeeping", ne povesteşte Niculina despre rolul ei în echipa West City.

Rugată să ne spună care este "combustibilul" care alimentează munca sa la West City, Niculina menționează "momentul acela în care un client te felicită pentru serviciile oferite". Cele mai plăcute amintiri din anii petrecuţi la West City Hotel? "Cred că sunt cele petrecute in cadrul departamentului de front-office", ne mărturiseşte Niculina Pantea.

Cu ocazia aniversării a 10 ani de West City Hotel, ea le transmite un mesaj colegilor: "Când mă gândesc, aşa, la câţi suntem şi „cum de rezistăm pe piaţă”... Explicaţiile le regăsim în review-urile bune şi în clienţii multumiţi care revin la noi de fiecare dată când ajung la Cluj. Aşa că le urez colegilor mei numai bine, la mai mare!".

Comenteaza