"Peninsularii" nu vor la Cluj: "Asta înseamnă finalul festivalului aşa cum îl ştim"

Postarea făcută pe pagina de Facebook a Festivalului Peninsula/Felsziget, prin care organizatorii confirmă că Clujul este o poibilă locaţie pentru ediţia din 2013 a evenimentului, i-a înfuriat pe "peninsulari". Aceştia au lăsat sute de comentatrii prin care îşi exprimă dezacordul. Ei susţin că mutarea festivalului din Târgu Mureş va fi chiar finalul Peninsulei.

"Peninsula=Tg Mures.. daca ati inceput in Mures, acolo sa si terminati", "dislike, mures inseamna peninsula si invers"

"sa se faca si o scena pentru muzica populara si manele :)) de se muta se strica tot farmecu, nu e vb numai de trupe ci de astmosfera si de loc"

"Fratilor nu ati fost pe Valea Garbaului si va zic eu ca ramaneti dezamagiti,locatie mai buna ca aia de la Tg mUres nu exista,ma domilor organizatori ati luat-o razna ce ati patit,voi vreti sa distrugeti Peninsula???"

"ce naiba ati innebunit??? de ce nu e bine unde e? e o locatie perfecta din toate punctele de vedere! plus ca e strandul acolo!! daca se va muta,puteti sa va asteptati la injumatatirea vizitatorilor...."

"locuiesc in cluj dar nu vreau sa vad festivalul mutat aici. or sa vina si toti cocalarii acuma..dar voua nu va pasa de ce tip de persoane vin doar sa vina"

"NU!!! ... Peninsula e in Targu Mures ... Daca il faceti altundeva io nu mai vin si la fel vor face mii de alti oameni so no fucking way... oricum a fost rau destul cand s-a ras complexul weekend cu casute sa se faca un disco gonflabil jegos si nefolosibil... " etc.

Pagina de Facebook a Festivalului Peninsula are peste 40.000 de fani.

Etichete
Comenteaza