Patru tineri, printre care și un clujean, au atacat cu pistolul și cuțitul doi studenți și un elev

Patru tineri, printre care și un clujean, au atacat cu pistolul și cuțitul doi studenți și un elev

Tentative de jaf în serie. Cei patru au amenințat și bătut doi tineri, pe care au vrut să îi jefuiască. Ulterior, un elev a fost atacat cu un pistol airsoft de aceiași indivizi.

Polițiștii din municipiului Bistrița au reținut, sâmbătă, 6 mai, trei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

„La data de 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un grup de 4 persoane, care aveau asupra lor un pistol de tip airsoft și o armă albă, ar fi amenințat 2 tineri pe raza municipiului Bistrița cu scopul de a obține bunurile și valorile pe care le aveau asupra lor. Întrucât aceștia au refuzat, cele 4 persoane i-ar fi agresat fizic.

La scurt timp, polițiștii au fost sesizați din nou cu privire la faptul că un grup de 4 persoane ar fi încercat prin aceeași modalitate să obțină bunuri de la alți 3 tineri aflați în fața unei săli de jocuri de noroc. Întrucât aceștia au refuzat, un membru al grupului ar fi utilizat un pistol de tip airsoft în direcția unuia dintre tineri, provocându-i suferințe fizice”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud, potrivit Timponline.

Cei patru agresori, cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani, din Viișoara, Bistrița și Dorolea, au fost identificați de polițiști. În urma controlului efectuat, asupra unui tânăr de 20 de ani, din Viișoara, județul Cluj, a fost descoperit un pistol de tip airsoft și o armă albă. Aceștia au fost conduși la sediul Poliției Bistrița, iar ulterior pentru trei dintre aceștia a fost luată măsura reținerii.

Mama unuia dintre tinerii agresați fizic a spus că în momentul în care fiul ei și cu un prieten de-al lui stăteau de vorbă într-un parc, un grup de baieți au venit și le-au cerut droguri și bani, după care au început să-i atace.

“Băiatul meu are 20 de ani și este student la Conservator. Aseară în jurul orei 22.00 a plecat să se întâlnească cu un fost coleg de liceu, un prieten, și au stat în parcul din spatele bisericii. Într-un bloc din apropiere locuiește colegul lui. Au stat acolo de vorbă. La un moment dat, au venit patru băieți care le-au cerut droguri și bani, ei bineînțeles că nu au avut. Agresorii aveau pistol cu bile și o macetă. I-au pus în genunchi și pistolul la cap ca să-i caute prin buzunare. Apoi i-au trântit jos. Băiatul celălalt a stat, dar băiatul meu a tot încercat să se ridice. Atât au dat în el până l-au nenorocit. Prietenul băiatului meu și-a sunat imediat părinții care au coborât din bloc, au sunat la 112, a venit salvarea și l-a luat pe fiul meu și l-au dus la spital”, a declarat mama unei victime pentru Timponline.

Comenteaza