Părinţii nu mai sunt lăsaţi să intre la liceul Bălcescu. Care e motivul VIDEO

Părinţii nu mai sunt lăsaţi să intre la liceul Bălcescu. Care e motivul VIDEO
Părinţii nu mai sunt lăsaţi să intre în incinta Liceului Teoretic "Nicoale Bălcescu" din Cluj. Măsura a fost luată de conducerea şcolii după un părinte ar fi lovit un alt copil chiar în interiorul liceului. Reprezentanţii şcolii neagă, însă, existenţa conflictului şi spun că nu fac altceva decât să aplice mai strict regulamentul de ordine interioară. Conducerea Inspectoratului Şcolar a declanşat o anchetă în acest caz.

Părinţii elevilor care învaţă la Liceul Teoretic "Nicoale Bălcescu" au avut parte de o surpriză în această dimineaţă, în momentul în care au dorit să îşi conducă până în clasă copiii. Conducerea şcolii le-a interzis accesul în incinta şcolii după ce, spun oamenii, ar fi existat un conflict între un părinte şi unul din elevi chiar în interiorul şcolii.

Femeia de serviciu, gardienii, dar şi o învăţătoare mi-au spus că un copil de clasa a II-a a fost bătut de un părinte şi chiar ar fi fost învineţit acel copil. Incidentul a avut loc după un conflict între copii şi de astăzi s-a luat măsura să nu intrăm cu copiii în şcoală, a povestit unul din părinţi pentru ziuadecj.ro.

Directoarea liceului a declarat că nu are cunoştinţă de incident şi că a luat măsura după ce în presă au apărut mai multe cazuri de probleme în şcoli.

"Au mai existat conflicte între părinţi, că s-au certat în curtea şcolii", spune directorul liceului, Marinela Zamfir. "Dar acuma eu nu am văzut conflictul ca să spun că a existat acum. Nu mi s-a adus la cunoştinţă de către gardian că ar fi fost un asemenea conflict, că s-au certat ei între ei. Am mai spus, este o măsură de precauţie şi este o regulă strictă, trebuie să fim mai stricţi".

Conducerea Inspectoratului Şcolar a demarat o anchetă în acest caz. Vezi ce spune purtătorul de cuvânt al IŞJ Cluj, Andreea Coroian, în materialul video

La Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" învaţă în prezent peste o mie de elevi.

Reporter: Cosmin Oanţă
Imagine: Călin Fedeleş

Comenteaza